Showbiz

#sarmalele reci #single #lansare #rock

Sarmalele Reci canta despre baietii de bani gata (VIDEO)

“Mi-a facut tata casa”, noul single al celor de la Sarmalele Reci , a avut premiera pe TV in aceasta dimineata in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani .

“Mi-a facut tata casa” este un cantec despre baietii de bani gata, o varianta masculina a deja celebrelor pitzi, acea categorie de fete care ne agreseaza ochii si auzul de ceva vreme incoace.

Spre deosebire de pitzi care se bazeaza pe resurse financiare si relationale externe, baietii de bani gata apeleaza, de obicei, la cei apropiati, la familie.

Cei care vor sa asculte pe viu nou single Sarmalele Reci, au ocazia sa o faca pe 25 aprilie, la Music Club din Bucuresti, in cadrul spectacolului Sarmalele Reci – de 16 ani mancarea preferata a romanilor. In setlistul concertului vor fi incluse piese noi, dar si melodii deja clasice Sarmalele Reci („Tara te vrea prost”, „La Preoteasa, „Sprit de vara”)

Sarmalele Reci - "Mi-a facut tata casa" (live)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea