Showbiz

#sarah michelle gellar #nastere #fetita

Sarah Michelle Gellar a nascut o fetita

Actrita sarah michelle gellar a nascut sambata o fetita. Nou nascutul este primul copil al actritei cu sotul ei, Freddie Prinze Jr., informeaza aceshowbiz.com.

Purtatorul de cuvant al actritei a confirmat aceasta veste. Fiica cuplului, Charlotte Grace Prinze, s-a nascut sambata, 19 septembrie . Mai multe detalii nu au fost facute publice.

"Intreaga familie este in al noualea cer", a declarat reprezentantul celor doua vedete.

Sarah Michelle Gellar si Freddie Prinze Jr. s-au intalnit in 1997 pe platourile de filmare ale peliculei horror, I Know What You Did Last Summer. Cei doi au format un cuplu de abia trei ani mai tarziu. S-au logodit in aprilie 2001, iar pe 1 septembrie 2002 s-au casatorit religios. In luna aprilie a acestui an au aparut primele zvonuri ale sarcinii actritei.

Pe plan profesional, Sarah Michelle Gellar va aparea in drama Veronika Decides to Die, film care va fi lansat pe 1 noiembrie , iar Freddie Prinze Jr. il interpreteaza pe Davis Cole in serialul TV 24.

Urmareste trailerul filmului Possession, cu Sarah Michelle Gellar:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea