Showbiz

#sarah jessica parker #continuare #film #lungmetraj #2008 #sex+and+the+city

Sarah Jessica Parker nu vrea copii in continuarea lui Sex and the City: The Movie

Vedeta serialului Sex and the City, Sarah Jessica Parker , a confirmat ca in viitorul apropiat va exista o continuare a lungmetrajului Sex and the City, lansat la inceputul verii lui 2008, informeaza Wenn.com.

Parker, care in film interpreteaza rolul scriitoarei pasionata de moda Bradshaw, a afirmat ca in urmatorul film personajul ei nu va deveni mama, deoarece nu i se potriveste.

“Nu cred ca va alege sa faca un copil. Nu stiu. Nu am discutat niciodata despre acest aspect cu regizorul filmului. Dar asta nu inseamna ca ideea nu poate fi integrata in poveste. Trebuie doar sa ne dam seama cum am putea face”, a explicat Sarah Jessica Parker.

Totusi vedeta francizei Sex and the City nu crede ca nabadaioasa Carrie se va aseza la casa ei si va avea copii, temandu-se ca personajul sa nu fie manipulat in aceasta directie . “Mi se pare ca introducerea acestei idei in film ar insemna manipularea personajului, avand in vedere ca ea se indreapta in alta directie”, a mai adaugat actrita.

Lungmetrajul Sex and the City: The Movie a fost lansat in mai 2008 si a devenit imediat un succes comercial, determinandu-i pe producatori sa se gandeasca la o continuare a aventurilor celor patru newyorkeze.

Urmareste trailerul filmului Sex and the City: The Movie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea