Showbiz

#serial #hollywood #sarah jessica parker #sex+and+the+city

Sarah Jessica Parker muta Totul despre sex in Brooklyn

Sarah Jessica Parker , starul din Sex and The City, se pregateste sa realizeze un nou serial tv despre un grup de femei care traiesc in Brooklyn, potrivit femalefirst.co.uk.

Astfel, este foarte posibil ca magia din Sex and The City sa se mute din Manhattan in Brooklyn si asta pentru ca plot-ul noii productii se apropie foarte mult de sitcomul care a facut-o celebra pe Sarah.

Parker a achizitionat drepturile asupra cartii Prospect Park West, scrisa de jurnalista Amy Sohn. Actrita, ce detine o companie de productie, vrea sa tranpuna actiunea din Prospect Park Weste pe micile ecrane, intr-un show tv.

In cartea sa, Amy vorbeste despre 4 mame din Brooklyn ce abordeaza subiecte precum sexul, statutul de parinte si celebritatea.

Inca nu se stie daca Sarah va face parte din distributia noului serial HBO sau va fi doar producator. Momentan, purtatorul de cuvant al acesteia nu a dat nicio declaratie in acest sens.

Urmareste trailer-ul filmului Sex and The City: The Movie:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea