Showbiz

Sarah Jessica Parker - mama singura in "The Ivy Chronicles"

Sarah Jessica Parker poarta negocieri cu Warner Bros. pentru un rol in filmul The Ivy Chronicles , ce va marca primul proiect cinematografic al actritei americane, dupa succesul lungmetrajului Sex and the City: The Movie.

Filmul pune accentul pe notiunea de in New York-ul din zilele noastre. Personajul principal este Ivy Ames, o femeie si mama cu o anumita pozitie sociala, care, dupa ce isi pierde jobul si sotul, incepe o noua viata intr-un cartier mai putin pretentios. Dupa ce isi retrage copiii de la din cauza lipsei banilor, Ames pune pe roate o noua afacere pentru a le ajuta pe femeile din clasa de mijloc sa-si duca copiii la o gradinita de elita.

Productia este bazata pe romanul omonim al scriitoarei Karen Quinn, fiind asemanata cu The Devil Wears Prada sau The Nanny Diaries.

Dupa succesul de care s-a bucurat cu lungmetrajul Sex and the City: The Movie, Sarah Jessica Parker a primit mai multe oferte din partea studiourilor de film de la Hollywood, insa interpreta lui Carrie Bradshaw s-a oprit asupra povestii de succes a mamei care isi creste singura copiii.

Trailer Sex and the City: The Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea