Showbiz

#inselata #matthew broderick #totul despre sex #sarah jessica parker #sex+and+the+city

Sarah Jessica Parker, inselata de sot

Aveau una dintre cele mai solide casnicii de la Hollywood. In cei 11 ani de mariaj, despre Sarah Jessica Parker si sotul sau, actorul , presa de scandal nu a avut, practic, ce scrie de rau. Se afisau impreuna la evenimentele mondene, zambeau si pareau cat se poate de fericiti.

Pana joi, cand in ziarele britanice au aparut zvonuri despre un iminent divort. Daca se adevereste, motivul este unul cat se poate de dureros pentru Sarah Jessica Parker. Si asta pentru ca, in timp ce ea se afla la filmarile productiei care i-a adus celebritatea, Totul despre Sex, sotul sau ar fi inselat-o cu o colaboratoare de 25 de ani.

Potrivit Daily Mail, se pare ca Matthew Broderick a fost infidel in perioada noiembrie 2007 - februarie 2008, in perioada in care Sarah Jessica Parker filma departe de casa. Cei doi amanti s-ar fi cunoscut intr-un bar din Manhattan, in noiembrie 2007, iar mai tarziu, actorul a fost vazut indreptandu-se spre apartamentul femeii, cu vin si flori in mana. Mai mult, se pare ca actorul insusi i-ar fi marturisit amantei sale, o bruneta a carei identitate nu este cunoscuta, ca relatia Sarah “nu merge bine”. Purtatorul de cuvant al lui Broderick a refuzat sa comenteze informatiile aparute in presa.

Cei doi actori sunt parintii unui baiat in varsta de cinci ani, James Wilkie. “Sunt foarte norocoasa ca el este tatal fiului meu, dar acest lucru nu inseamna ca ne intelegem mereu. Am avut cateva certuri legate de infidelitate . Sunt fericita ca suntem impreuna, dar sunt sigura ca el isi doreste, de multe ori, sa nu fie cu mine”, declara, intr-un interviu din aprilie, actrita in varsta de 43 de ani, declarata cea mai stilata vedeta de la Hollywood.

Anterior mariajului sau cu Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker a mai avut relatii cu Robert Downey Jr si John Kennedy Jr. In mai 1997, ea s-a casatorit cu Broderick, dupa o relatie de cinci ani.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Totul despre Sex

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea