Showbiz

#premiile gopo #nominalizari #restul e tacere #nunta muta #supravietuitorul

Sapte zile pana la nominalizarile pentru Gala Premiilor Gopo

Au mai ramas sapte zile pana la anuntarea nominalizarilor la cea de-a treia editie a Premiilor Gopo – Premiile industriei de film din Romania.

11 lungmetraje si 27 de scurtmetraje de fictiune, 11 documentare si 43 de productii cu participare europeana distribuite pe marile ecrane din Romania in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2008 se afla in cursa pentru intrarea in etapa finala a Premiilor.

Peste 400 de profesionisti ai industriei cinematografice din Romania ii vor alege prin vot secret pe cei care vor pleca acasa pe 2 martie cu cate o statueta Gopo.

Din competitia pentru nominalizare nu lipsesc titlurile autohtone care au facut furori in 2008: scurt metrajele castigatoare la Cannes si Berlin, Megatron (r. (r. ), (r. , , Stefan Dobroiu, Alexandra Olivotto si Florin Barbu vor alege cele patru titluri nominalizate la Gopo. De pe lista nu lipsesc nici titluri cum ar fi 007: Quantum of Solace, o co-productie SUA-Marea Britanie sau Fantomele lui Goya, cea mai recenta pelicula semnata Milos Forman.

Nominalizarile la cea de-a treia editii a Galei Premiilor Gopo vor fi facute publice in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc luni, 2 februarie 2009, incepand cu ora 11:00, la ceainaria Carturesti.

Premiile Gopo sunt organizate de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei.

Urmareste trailerul filmului Restul e tacere, regizat de Nae Caranfil

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea