Showbiz

#rock #alte-genuri #carlos santana #monden #muzica #credinta #preot #biserica

Santana vrea sa imbrace haina de preot

Legendarul chitarist Carlos Santana este hotarat sa se faca preot, dupa ce se retrage din muzica , conform BBC News Online.

De asemenea, intr-un interviu acordat publicatiei Rolling Stones, starul in varsta de 61 ani a declarat ca vrea sa-si faca si o biserica in Maui. Si asta pentru ca acesta considera ca, doar cu ajutorul credintei a reusit sa depaseasca momentele grele in viata.

"Ma voi retrage din muzica la 67 de ani si ma voi concentra aspra a ceea ce imi doresc sa devin, adica preot, la fel ca Little Richard ", a marturisit artistul.

Momentan, Santana este prins cu turneul „Live Your Light”, care se va finaliza pe 12 octombrie, in Concord , California. De altfel, celebrul chitarist doreste sa lanseze un album. Cel de-al 38-lea material discografic al sau se va intitula „Multi-Dimensional Warrior” si va contine melodiile mai putin cunoscute de pe discurile sale anterioare.

Artistul a acceptat sa vorbeasca si despre durerosul divort de sotia sa, cu care a stat 34 ani, cat si despre faptul ca doar cu ajutorul credintei a reusit sa depaseasca aceasta perioada dificila din viata lui si sa-si invinga tendintele sinucigase.

Santana, printre primii 15 chitaristi ai lumii 

Carlos Augusto Santana Alves este unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni mexicani. Acesta si-a castigat popularitatae la sfarsitul anilor `60, cand a infintat trupa Santana.

Multi-laureat al premiilor Grammy, Santana a imbinat cu succes in muzica sa, rock-ul cu blues-ul, jazz-ul si fusion.

In 2003, revista Rolling Stones l-a clasat pe Carlos Santana pe locul 15 in topul 100 al celor mai buni chitaristi din toate timpurile.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea