Showbiz

#francesco napoli #bucuresti #presa #conferinta #a-ha #morten harket #duet #sandra #disco #dance #pop

Sandra vrea un duet cu vocalul de la A-ha

Sandra este gata sa realizeze un duet cu Morten Harket , solistul vocal al grupului norvegian A-ha , a declarat aceasta in cadrul conferintei de presa sustinuta ieri seara la Bucuresti.
 
Sandra spune ca si-ar dori sa cante alaturi de Morten, deoarece are un timbru vocal care se potriveste cu vocea ei. Artista insa nu stie daca si vocalul de la A-ha ar fi incantat de o asemenea colaborare.

Sandra a sosit  joi in Capitala, cu ocazia concertului pe care-l va sustine in aceasta seara la Sala Palatului din Bucuresti. Cantareata germana a fost cazata in camera de hotel in care au fost gazduiti C.C. Catch si Marian Gold, vocea trupei Alphaville.

In deschiderea concertului Sandrei la Bucuresti urmeaza sa concerteze Francesco Napoli, italianul care fermeca romanii in anii’80 cu hituri precum “Marina” sau “Balla, Balla”.

In ceea ce priveste recitalul Sandrei, aceasta a declarat ca in primele 45-50 de minute va canta marile sale hituri (“Maria Magdalena”, “Heaven Can Wait”, “Don’t Be Aggressive” etc), dupa care va interpreta 4-5 melodii de pe “Back To Life”, cel mai recent album al sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea