Showbiz

#sandra bullock #the hangover #film #continuare #bradley cooper

Sandra Bullock vrea sa joace in The Hangover 2

Sandra Bullock a dezvaluit ca isi doreste sa apara alaturi de Bradley Cooper in filmul The Hangover 2 , informeaza aceshowbiz.com.

In conferinta de presa pentru promovarea filmului All About Steve, Sandra Bullock l-a intrebat pe colegul sau, Bradley Cooper, daca nu poate sa apara si ea in comedia The Hangover 2.

Cu toate ca initial nu avea mare incredere ca va urma si o a doua parte a filmului, Sandra Bullock s-a aratat foarte interesata de o posibila aparitie in acest film. Dupa ce a aflat ca filmarile au fost grozave, Sandra l-a intrebat pe Cooper daca nu poate sa apara si ea in continuare.

"Incerc sa imi dau seama ce rol mi s-ar potrivi"
, a mai declarat Sandra Bullock. Bradley Cooper i-a raspuns ca ar putea sa o interpreteze pe doamna Chow, un personaj care ar trebui sa fie sotia lui Leslie Chow.

In timpul conferintei, Cooper si-a aratat entuziasmul pentru continuarea filmului The Hangover. "Toti asteptam cu nerabdare sa incepem filmarile la The Hanover 2. Am discutat despre acest film inca de cand filmam pentru primul. Ne-am distrat de minune", a declarat Bradley Cooper.

Scenariul filmului The Hangover 2 va fi realizat de Todd Phillips si Scot Armstrong, iar Todd Phillips isi va relua rolul de regizor. Zach Galifanakis, Bradley Cooper si Ed Helms vor face parte din distributie.

Urmareste trailerul filmului The Hangover:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea