Showbiz

#new orleans #se muta #sandra bullock

Sandra Bullock se muta in New Orleans

Acum ca a inaintat si actele de divort, Sandra Bullock este pregatita sa lase scandalul cu Jesse James in urma si sa se mute intr-un alt oras.

Actrita si-a luat lucrurile personale din vila de 2,25 milioane de dolari din Louisiana pe care o impartea cu James si cei trei copiii ai acestuia si planuieste sa se mute in New Orleans , orasul in care s-a nascut fiul ei adoptiv de 3 luni si jumatate, Louis Bardo.

Potrivit E! Online, in cursul zilei de joi, 29 aprilie, trei camioane apartinand unei firme specializate in mutari au incarcat mobila, tablouri si alte obiecte personale din vila actritei din Louisiana.

Desi reprezentantul lui Bullock nu a dat pana acum nicio declaratie in acest sens, Sandra a mentionat in interviul acordat revistei People ca intentioneaza sa se stabileasca in New Orleans. “Fara spiritul oamenilor care traiesc acolo, care au grija de oras si ii pastreaza traditiile, muzica, dragostea de viata, nu as iubi atat de mult New Orleans-ul”, a spus Sandra Bullock.

Actrita, castigatoare a unui premiu Oscar anul acesta, Sandra Bullock a inaintat actele de divort si asteapta acum separarea oficiala de Jesse James. Intre timp, actrita a aratat lumii cel mai bine pastrat secret al sau: fiul sau adoptat in ianuarie 2010, Louis Bardo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea