Showbiz

#film #actrita #profit #sua #2009 #sandra bullock #box office

Sandra Bullock - rasfatata box office-ului american in 2009

Sandra Bullock este cea mai profitabila actrita in 2009. Potrivit unui clasament realizat de Quigley Publishing Company, cea care in 1994 atragea atentia gratie rolului din " Speed " a fost desemnata drept actrita cu cel mai mare succes in box office-ul american in 2009.
 
In topul celor mai profitabili actori ea este urmata de Johnny DeppMatt DamonGeorge ClooneyRobert Downey Jr.Tom HanksMeryl StreepBrad PittShia LaBeouf si Denzel Washington.

Sandra Bullock a revenit anul trecut in atentia cinefililor dupa o pauza de aproape doi. Astfel, comedia romantica  The Proposal, in care joaca alaturi de Ryan Reynolds a obtinut incasari de 315 milioane de dolari in intreaga lume, in vreme ce drama The Blind Side a strans in SUA si Canada incasari de 193 de milioane de dolari.

In realizarea sondajului celor de la Quigley Publishing Company s-a tinut cont, pe langa incasari, si de opiniile exprimate de cateva sute de directori de cinematografe.

Urmareste mai jos trailerul filmului The Proposal, cu Sandra Bullock si Ryan Reynolds in rolurile principale:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea