Showbiz

#sandra bullock #nud #60 de ani

Sandra Bullock: "O sa joc nud din nou la 60 de ani"

Sandra Bullock , nominalizata anul acesta la Oscar pentru rolul din drama , spune ca este pregatita sa joace o scena nud ... la 60 de ani.

In cadrul unei dedicate premiilor Oscar, actrita in varsta de 45 de ani a fost intrebata de gazda show-ului TV daca intentioneaza sa se tina de cuvant si nu va mai aparea in comedii romantice . “Poate la 60 de ani cand voi aparea din nou goala. Atunci poate chiar o sa arat tot”, a raspuns prompt Bullock.

Sandra sustine in continuare ca scurta aparitie nud din comedia The Proposal i-a relansat cariera. “De atunci am avut numai succes. Mi-a trebuit mult curaj sa filmez acea scena, dar in final a meritat efortul. Cred ca nuditatea m-a ajutat. Daca as fi stiut, m-as fi dezbracat mai demult”, a adaugat glumind actrita.

La ceremonia de decernare a premiilor Oscar de duminica seara Sandra Bullock este cotata ca favorita, mai ales dupa ce actrita a castigat deja un Glob de Aur si un premiu SAG (acordat de Sindicatul Actorilor din America) pentru rolul mamei adoptive din pelicula The Blind Side.

Trailer The Blind Side:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea