Showbiz

#sandra bullock #copii #mama vitrega

Sandra Bullock - o mama diabolica

Copiii vitregi ai actritei Sandra Bullock cred ca este o mama diabolica, informeaza femalefirst.co.uk.

Sandra Bullock este mama vitrega a celor trei copii ai sotului sau, dintr-o casnicie anterioara. Chandler, Jesse si Sunny admit ca nu intotdeauna se inteleg foarte bine cu mama Bullock care este foarte stricta.

"Ei imi spun mama vitrega. De cate ori cineva intreaba daca eu sunt mama lor le spun sa zica ca da, insa ei nu sunt de acord si spun ca sunt rea", declara Sandra Bullock.

"Fiecare dintre cei trei copii sunt in faze diferite de dezvoltare, insa mie imi place sa petrec timp cu ei. Acum am alte prioritati . Daca unul dintre ei are un accident, sau se raneste la joaca, lasam totul balta si rezolvam problema", a mai declarat actrita.

Sandra merge mai departe cu dezvaluirile si spune ca si sotul ei este cam speriat de ea.

"Sunt o scorpie. Cred ca toti suntem intr-un fel asa. Cred ca este vorba de nesiguranta si tot ce vine de aici. Sunt o persoana dificila si nu este usor de trait cu mine. Dar sotul meu ma iubeste pentru cum sunt eu. Ii este frica de mine de cele mai multe ori si mai ales dimineata. Nu m-ati vazut niciodata cand ma trezesc", glumeste Sandra Bullock.

Cand vine vorba insa de propriul ei corp, Sandra este mai putin stricta si mai ales cand vine vorba de dieta sa.

"Platesti atunci cand te indopi cu gogosi. Pe platourile de filmare este insa uneori stresul atat de mare incat mananc orice imi iese in cale. Imi place cand ma ingras", a mai dezvaluit actrita.
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea