Showbiz

#fiul adoptat #fotografii #foto #sandra bullock

Sandra Bullock: noi fotografii cu fiul adoptat (FOTO)

L-a tinut secret luni bune, insa acum Sandra Bullock isi scoate fiul la plimbare fara a se feri de paparazzi. Actrita si-a petrecut Ziua Mamei (14 mai) in New Orleans si Austin (Texas), plimbandu-si fiul, Louis Bardo, prin magazine, spre incantarea trecatorilor.

sandra bullockIn Austin, unde detine o proprietate, Sandra a fost chiar rugata de mai multe persoane care au recunoscut-o sa le arate copilul, iar actrita nu a refuzat. “Arata copilul la oricine dorea sa-l vada. Era intr-o dispozitie foarte buna”, a spus un martor pentru revista Us.

Dupa scandalul legat de infidelitatile sotului Jesse James , Sandra Bullock poate zambi din nou, mai ales ca se bucura ca este mama: “Sandra adora sa fie mama. Louis este ca o terapie pentru ea dupa ceea ce s-a intamplat cu Jesse”, a spus o sursa apropiata lui Bullock pentru Us.

Desi a inaintat divortul la sfarsitul lunii aprilie, Sandra Bullock a pastrat o legatura stransa cu cei trei copii a lui James din casatorii anterioare, in special cu Sunny, fiica de 6 ani a acestuia. Actrita a afirmat in repetate randuri ca intentioneaza sa faca parte din viata celor trei copii si pe viitor.

Credit foto : usmagazine.com.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea