Showbiz

#model #sot #inselata #divort #sandra bullock

Sandra Bullock in pragul divortului! A fost inselata de sot cu un model (UPDATE)

Chiar daca a castigat un premiu Oscar in urma cu aproape doua saptmani, Sandra Bullock nu mai are motiv de sarbatoare.

Dupa ce a anuntat in urma cu cateva zile ca nu va participa la premiera de la Londra a filmului a inselat-o timp de 11 luni cu un model de tatuaje.

Michelle “Bombshell” McGee a dezvaluit pentru revista In Touch ca a inceput relatia cu Jesse James , presupunand ca acesta se despartise de Sandra Bullock. In acelasi interviu, McGee a mai dat detalii despre cum a inceput relatia ei cu sotul Sandrei, cat a durat si cum s-a desfasurat, devoaland si amanunte foarte intime. Intre timp Technorati.com a aflat ca modelul ar fi obtinut suma de 30.000 de dolari pentru a spune presei povestea relatiei cu Jesse James.

James si-a inselat sotia cat timp aceasta a fost in Atlanta pentru a filma pelicula The Blind Side care i-a adus in final un premiu Oscar. Sandra Bullock nu a stat prea mult pe ganduri si s-a mutat din casa din California pe care o impartea cu James chiar inainte ca infidelitatile sotului sa ajunga in presa. Cei doi s-au casatorit in 2005.

In cursul zilei de joi, Jesse James a emis un comunicat de presa prin intermediul revistei People prin care ii cere scuze sotiei sale si celor trei copii din mariaje diferite pentru "comportamentul aberant" de care a dat dovada. Vedeta TV recunoaste ca merita sa fie pedepsit de presa pentru ceea ce a facut si o implora pe Sandra sa se intoarca acasa.

Urmareste trailerul filmului The Blind Side pentru care Sandra Bullock a luat un Oscar, dar a ramas fara barbat:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea