Showbiz

#fara verigheta #public #sandra bullock

Sandra Bullock a aparut in public fara verigheta

Sandra Bullock a parasit rareori locuinta sa din Los Angeles dupa izbucnirea scandalului provocat de numeroasele amante ale sotului sau, Jesse James , si de fiecare data a fost foarte bine ascunsa de camerele de fotografiat ale paparazzilor.

Actrita, castigatoare a premiului Oscar anul acesta, a fost insa surprinsa saptamana trecuta in California fara verigheta , ceea ce a alimentat imediat zvonurile legate de un inevitabil divort, scrie Entertainment Tonight.

Fotografiile surprinse in timpul ultimei iesiri in public a Sandrei Bullock, chiar daca ascunsa bine de o palarie si o esarfa, vor fi difuzate in timpul emisiunii de marti seara a Entertainment Tonight.

Bullock, 45 de ani, a parasit casa in care locuia cu sotul Jesse James si cei trei copii ai acestuia chiar inainte ca infidelitatile acestuia sa apara in presa, la o saptamana dupa ce actrita castigase un Oscar pentru rolul din The Blind Side.

Mai nou, Sandra Bullock a fost rugata sa restituie Zmeura de Aur pe care a primit-o pe 6 martie, cu o zi inaintea premiilor Oscar, pentru comedia All About Steve. Se pare ca in valtoarea evenimentului, Bullock a plecat cu statueta originala, cea realizata in 1980, si nu cu replica pe care ar fi trebuit s-o ia acasa.

Urmareste trailerul filmului The Blind Side pentru care Sandra Bullock a primit premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea