Showbiz

#casatorii gay #campanie #militeaza #pentru #samuel l jackson

Samuel L. Jackson sustine casatoriile gay

Actorul a iesit recent la rampa anuntand ca sustine mariajele intre persoanele de acelasi sex. El s-a alaturat campaniei din Statele Unite care militeaza pentru pastrarea legalitatii casatoriilor gay din statul California .

Jackson s-a implicat in campanie prin inregistrarea unui spot radio care ii indeamna pe americani sa boicoteze initiativa legislativa prin care se incearca interzicerea casatoriilor gay in statul California. Printre starurile care sprijina aceasta campanie de protest se numara sau .

Pe Samuel L. Jackson il veti putea vedea in curand pe ecrane in thriller-ul Lakeview Terrace in care joaca rolul unui politist din Los Angeles in stare sa faca orice pentru a da afara cuplul interrasial mutat alaturi. Filmul va fi lansat in Romania pe 21 noiembrie anul acesta.

Urmareste trailerul filmului Lakeview Terrace.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea