Showbiz

#myra stratton #impresar #casatorie #gay #samantha fox #pop

Samantha Fox se marita cu impresara ei

Samantha Fox se va casatori anul viitor, in Hawaii, cu impresa sa, Myra Stratton , cu care are o relatie de 10 ani. Cantareata de 43 de ani a fost una dintre cele mai sexy dive ale anilor '80. Ea s-a remarcat si datorita apartiilor incendiare in revistele pentru barbati.

Cantareata britanica a decis ca este vremea sa se aseze la casa ei si sa isi oficializeze relatia pe care o are de peste 10 ani cu impresara sa. Myra Stratton este si cea care a facut-o pe Samantha sa afirme ca este lesbiana. Legatura lor amoroasa a fost facuta public in 2003. Cele doua femei intentioneaza sa isi mareasca familia si isi doresc cat mai repede un copil, prin fertilizare in vitro.

"Se iubesc foarte mult si au decis impreuna ca a venit momentul sa-si oficializeze relatia. Isi doresc sa aiba si un copil anul viitor, chiar daca vor fi nevoite sa infieze", a declarat un apropiat al cuplului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea