Showbiz

#sam worthington #jamie bell #man on a ledge #drama politista

Sam Worthington si Jamie Bell - in drama politista "Man on a Ledge"

Jamie Bell va juca alaturi de Sam Worthington in drama politista Man on a Ledge , produsa de Summit Entertainment, anunta Deadline Hollywood.

Filmul este regizat de Asger Leth, cunoscut pentru documentarul Ghosts of Cite Soleil, iar scenariul original ii apartine lui Pablo Fenjves (rescris ulterior de Erich si Jon Hoeber ). Filmarile vor incepe in noiembrie la New York.

Anthony Mackie (The Hurt Locker) va face si el parte din distributie, in timp ce Amy Adams s-a aratat foarte interesata de proiect.

Man on a Ledge urmareste povestea unui politist (Sam Worthington) inchis pentru o crima pe care nu a comis-o. Acesta este eliberat pentru a merge la inmormantarea tatalui sau, reuseste sa evadeze si ajunge pe terasa unui hotel de unde ameninta ca se va arunca.

Jamie Bell interpreteaza rolul fratelui mai mic care vrea sa comita un jaf la un magazine de bijuterii aflat chiar in fata hotelului de unde politistul ameninta cu sinuciderea. Mackie va intra in pielea fostului coleg al politistului, iar Amy Adams ar putea juca rolul unei psihiatre care incearca sa-l impiedice pe politist sa se sinucida.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea