Showbiz

#flash gordon #erou #rol #avatar #sam worthington

Sam Worthington - in rolul eroului Flash Gordon?

Sam Worthington a avut parte de un an 2009 cum nici el nu visa. Dupa Terminator Salvation si Avatar, actorul australian va aparea in 2010 in super productia Clash of the Titans , iar mai nou, se pare, ca Sam va deveni si supererou .

Worthington are mari sanse sa-l intruchipeze pe unul dintre cei mai populari supereroi americani: Flash Gordon intr-un nou film blockbuster, scrie showbizspy.com.

Vedeta peliculei Avatar are insa un adversar puternic in persoana actorului Ryan Reynolds. Dar daca proiectul Flash Gordon se va materializa, nu stim ce sanse are Reynolds sa apara intr-un al treilea film pe post de supererou, avand in vedere ca in 2011 il va interpreta pe Green Lantern, iar anul acesta a fost Deadpole in X-Men Origins: Wolverine.

“Daca primeste rolul, va fi foarte important pentru el, avand in vedere ca Flash este un erou tipic american”, a comentat o sursa implicata in productia peliculei. “Sunt patru actori la care producatorii se gandesc pentru acest rol, iar Sam si Ryan Reynolds se numara printre ei”, a adaugat aceeasi sursa.

Pe Sam Worthington il puteti vedea in cel mai nou film al lui James Cameron, Avatar, care a avut premiera mondiala pe 18 decembrie.

Urmareste trailerul Avatar:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea