Showbiz

#dan dare #film #sf #flota stelara #sam worthington

Sam Worthington conduce flota stelara intr-un nou S.F.

Sam Worthington pare ca este peste tot. Dupa Avatar, australianul a devenit unul dintre cei mai solicitati actori de la Hollywood.

Cum recent s-a zvonit ca Worthington va intra in costumul de supererou al lui Captain America , dar nimic nu a fost confirmat inca, vedeta din Avatar este hotarat sa intruchipeze cu orice pret un erou de benzi desenate.

Potrivit Pajiba, Sam Worthington va fi protagonistul filmului S.F. Dan Dare : Pilot of the Future. Dupa cum v-ati dat seama din titlu, productia este inspirata de serie de benzi desenate creata de Frank Thompson in 1950. Eroul benzilor desenate este pilotul britanic Dan Dare (Worhtington), comandantul flotei interplanetare, iar actiunea este plasata in anii ’90. Totusi, personajele si dialogurile sunt inspirate de filmele britanice din anii ’40.

Cei de la Pajiba mai noteaza ca, desi nu se stie cine va regiza filmul, acesta a devenit un proiect prioritar pentru producatorii de la Warner Bros.

Pe Sam Worthington il vom vedea in curand mega-productia Clash of the Titans, care va avea premiera in aprilie. Vezi mai jos un trailer al filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea