Showbiz

#jordi molla #diane kruger #rosanna arquette #sam shepard

Sam Shepard si Rosanna Arquette in "Run for Her Life"

Actorii Sam Shepard, rosanna arquette, Jordi Molla si actorul francez Vincent Perez s-au alaturat distributiei filmului Run for Her Life, din care mai fac parte Dermot Mulroney si Diane Kruger .

Sam Shepard va juca rolul unui procuror districtual al carui transplant de inima ilegal impulsioneaza un cuplu de tineri casatoriti (Dermot Mulroney si Diane Kruger) sa adopte aceeasi cale pentru a salva viata fiicei lor. Rosanna Arquette va interpreta rolul unui medic pediatru, in timp ce Vincent Perez va intra in pielea unui doctor ale carui practici sunt mai mult sau mai putin legale. Jordi Molla va juca un politist corupt.

Regia peliculei Run for Her Life este semnata de baltasar kormakur, iar filmarile au inceput deja in New Mexico.

Pe Diane Kruger ati putut-o vedea recent in National Treasure 2, iar Jordi Molla are un rol secundar in cel mai recent film al lui Steven Soderbergh, Guerrilla, o parte a lungmetrajului Che.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea