Showbiz

#drag me to hell #american #european #remake #horror #sam raimi

Sam Raimi, doua horror-uri europene pentru americani

Compania de productie a regizorului Sam Raimi - Ghost House Pictures – a achizitionat drepturile de ecranizare pentru doua horror-uri europene, care vor fi refacute pentru publicul american, informeaza variety.com.

Primul pe lista este Anguish, un remake al unui film spaniol din 1987, scris si regizat de Bigas Luna. Filmul spune povestea a doua fete iubitoare de filme horror , care isi dau seama ca realitatea se oglindeste in filmul pe care il urmaresc.

Cel de-al doilea este The Dorm, un remake al filmului danez Room 205, regizat de Martin Barnewitz. Povestea acestui film se invarte in jurul unui student care isi gaseste camera de camin bantuita , iar vecinii lui incep sa moara in circumstante foarte ciudate.

Jake Wade Wall (When a Stranger Calls) a fost ales pentru a scrie scenariul, in timp ce The Dorm va fi scris de Stephen Susco (The Grudge) si va fi regizat de Martin Barnewitz, regizorul peliculei originale.

Urmatoarea productie care va iesi din casa bantuita - Ghost House Pictures – este thriller-ul supranatural regizat de Sam Raimi - Drag Me to Hell.

Urmareste trailerul filmului The Grudge

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea