Showbiz

#dependenta #alaptat #salma hayek

Salma Hayek - dependenta de alaptat

Vedeta din Frida , care a nascut-o pe fiica sa Valentina Paloma in septembrie 2007, a dezvaluit ca nu se poate opri din alaptat oricat de multe neplaceri i-ar crea, informeaza FemaleFirst.

"Sunt ca un alcoolic. Nu-mi pasa daca plang, nu-mi pasa daca sunt grasa , mai fac asta inca o saptamana, apoi inca o luna si apoi, cand vad cat de bine se simte Paloma, nu ma pot opri. Este o relatie foarte puternica", a spus Salma Hayek.

Frumoasa actrita, in varsta de 42 de ani, a mai spus ca alaptatul este foarte dureros, iar zvonurile potrivit carora mamele care alapteaza slabesc mai repede sunt complet false. “Este foarte greu. Nici nu va imaginati ce dureri am timp de aproape doua ore. Si in plus, mitul care spune ca slabesti daca alaptezi, nu este deloc adevarat. E ca si cum toata lumea iti spune ca arati bine cand de fapt nu este deloc asa”, a marturist Hayek.

Micuta Valentina este fiica miliardarului francez Francois-Henri Pinault cu care Salma Hayek a fost logodita , dar de care s-a despartit in iulie anul acesta.

Urmareste trailerul filmului Frida pentru care Salma Hayek a primit o nominalizare la Oscar pentru "cea mai buna actrita".



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea