Showbiz

#cinema #film #salma hayek

Salma Hayek a revenit cu greu pe platourile de filmare

Salma Hayek a avut probleme in a reveni pe platourile de filmare din cauza pauzei postnatale, anunta acceshollywood.com.

Salma Hayek a afirmat, recent, intr-un interviu ca a acceptat cu greu sa joace in filmul The Vampire's Assistant deoarece s-a obisnuit sa nu mai lucreze.

"A fost important pentru mine, deoarece nu mai lucrasem de mult timp. Trebuia sa fac un film imediat dupa ce s-a nascut Valentina si a fost pentru prima oara in cariera mea cand am renuntat la un proiect. Pur si simplu nu am putut sa o fac", a declarat actrita.

Munca pe platourile de filmare este, totusi, destul de usoara pentru vedeta deoarece aceasta a fost vizitata atat de fiica sa, cat si de cei doi copii ai sotului ei. In ciuda faptului ca acestia sunt foarte activi, Salma Hayek nu a parut a fi deranjata si a comunicat foarte matur cu fiica sa:

"Am avut o discutie cu ea, de curand. I-am spus asa: Asculta-ma, trebuie sa fii mai linistita deoarece sunt mama pentru prima oara si nu sunt pregatita pentru unele lucruri pe care le faci tu".

Salma Hayek a nascut in august 2007 o fetita, Valentina. Actrita este casatorita cu Francois-Henri Pinault care mai are doi copii dintr-o relatie mai veche.

Urmareste trailerul filmului Beverly Hills Chihuahua cu Salma Hayek in rolul principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea