Showbiz

#iisus #madonna #bruno #borat #sacha baron cohen

Sacha Baron Cohen - un Iisus negru si gay

Face Sacha Baron Cohen ce face si scandalizeaza din nou lumea. Mai nou, vedeta din Borat s-a luat chiar de imaginea lui Iisus, riscand sa devina tinta gruparilor religioase din toata lumea.

In noul sau film, intitulat Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt, Sacha Baron Cohen isi bate joc chiar de Iisus, aparand ca personaj de culoare care poarta pe cap o coroana de spini. Mai mult, personajul interpretat de Cohen se poarta ca un profet si este gay.

Actorul si-a prezentat filmul in SUA, insa nu a reusit decat sa produca indignare si dezgust. "Sacha a fortat prea mult de aceasta data tactica socului. Nu este prima data cand Sacha Baron Cohen se joaca cu focul. El ar trebui sa stie insa faptul ca religia nu este intotdeauna cea mai buna tema de joaca", a declarat un cinefil dupa vizionarea filmului, citat de presa britanica.

Cohen este pe cale sa o supere si pe Madonna, deoarece in film, personajul Bruno si iubitul lui adopta un copil african, pe nume David, facand aluzie la baietelul adoptat al divei, David Banda . In plus, duminica seara, la decernarea premiilor Globurile de Aur , comediantul britanic s-a luat din nou de Madonna, spunand ca a fost nevoita sa concedieze din personal din cauza crizei financiare.

Madonna a trebuit sa-l concedieze pe asistentul ei personal. Suntem alaturi de tine, Guy Ritchie”, a glumit Cohen, insa audienta nu a fost deloc amuzata.

Urmareste trailerul unui alt film controversat cu Sacha Baron Cohen, Borat.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea