Showbiz

S-au terminat biletele la concertul Metallica


Biletele pentru concertul Metallica din 23 iulie s-au epuizat in mai putin de 2 luni de la punerea lor in vanzare. Legendara trupa rock va sustine un concert la Bucuresti, pe stadionul Cotroceni in data de 23 iulie, in fata a aproximativ 25.000 de fani.

Metallica, un fenomen incununat cu succes

Metallica este una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie. Trupa a a luat fiinta in 1981. De-a lungul carierei, Metallica a scos 8 albume de studio, 2 albume live, 2 EP-uri, 9 videoclipuri, a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea si a fost onorata cu 7 premii Grammy.

Formatia a cunoscut schimbari de-a lungul timpului. Pe 27 septembrie 1986, basistul trupei, Cliff Burton intr-un accident rutier. Pierderea lui a socat atat fanii Metallica cat si fanii heavy-metal-ului din intreaga lume. Basistul a fost inlocuit cu Jason Newstead. Lars Ulrich , Kirk Hammett si James Hetfield, membrii ramasi, l-au ales pe Jason pentru ca era prieten cu regretatul basist Cliff Burton.

Printre melodiile Metallica care au ramas in istorie se numara " Master of Puppets " (1986), " Enter Sandman " (1991), " Unforgiven " (1992), si "Nothing else matters" (1993).

Metallica, in turneu pentru promovarea noului album

Formatia ce si- a castigat renumele de cea mai bine cotata trupa din rock-ul mondial scoate un nou album care va aparea in februarie anul viitor. Noul material discografic se doreste a fi o continuare a albumului "St. Anger" lansat in 2003 si este descris de bateristul formatiei, Lars Ulrich ca fiind "mult mai dinamic si mult mai variat decat precedentul".

Noul album Metallica este promovat printr-un turneu european care a inceput pe 28 mai in Polonia.

Celebra trupa rock nu este la prima vizita in Romania, aceasta a mai sustiunut un concert la Bucuresti, in data de 9 iunie 1999, pe stadionul Lia Manoliu.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea