Showbiz

#alte-genuri #jazz #bilete #concert #kenny g #bucuresti #sala palatului

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul lui Kenny G

Biletele pentru concertul lui Kenny G din 30 aprilie de la Bucuresti au fost deja puse in vanzare.

Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 180 RON, variind in functie de categoria de loc, si pot fi achizitionate  de la casa de bilete a Salii Palatului, de la Magazinul VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center et.2 sau  Magazinul Muzica. Pentru   online , biletele sunt disponibile pe www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.

Artistul, pe numele lui adevarat Kenneth Gorelick (nascut pe 5 iunie 1956) si-a inceput cariera in anul 1976 alaturi  de Orchestra Love Unlimited a lui Barry White, continuandu-si activitatea profesionala impresionanta atat ca artist solo dar si alaturi de unii dintre cei mai valorosi artisti ai lumii precum Andrea Bocelli, Richard Marx , Whitney Houston, Toni Braxton , Natalie Cole , Steve Miller, Michael Bolton, si multi altii.

Kenny G, este unul dintre cei mai bine cotati instrumentisti ai tuturor timpurilor. De-a lungul vremii, in palmaresul acestuia s-au adaugat zeci de milioane de discuri vandute in intreaga lume si distinctii sau  premii care il mentin si astazi in top-urile celor mai apreciati artisti.  Pe langa premiul Grammy pe care l-a obtinut in 1994, pentru “Cea mai buna compozitie instrumentala” a  celebrei piese “Forever in Love”, Kenny G si cel mai recent album al sau lansat in iunie 2008, “Rhythm and Romance”  au beneficiat de  doua nominalizari Grammy pentru cel mai bun album instrumental si cea mai buna inregistrare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea