Showbiz

#alte-genuri #concert #jose carreras #bilete #copii #inundatii #sala palatului #4 octombrie 2008

S-au pus in vanzare biletele la concertul lui Carreras


Biletele la concertul lui Jose Carreras la Bucuresti pot fi cumparate incepand de azi pe www.myticket.ro,urmand ca la sfarsitul saptamanii acesteia sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta. Preturile biletelor sunt de 60, 80, 100, 300, 750 lei, in functie de pozitia in sala, potrivit organizatorilor.

Spectacolul este organizat de catre Fundatia Dinu Patriciu si va avea loc pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului.

Carreras sprijina copiii sinistrati

Incasarile din bilete vor fi folosite integral pentru a sprijini copiii aflati in zonele afectate de inundatii din Nordul Moldovei (Botosani,Suceava, Neamt, Maramures, Iasi), in cadrul programului "Sponsorizeaza un Copil". In candrul acestui program vor fi inclusi 50-60 de copii.

In prezent, aproximativ 90 de copii sunt sprijiniti prin programul“Sponsorizeaza un copil” de catre persoane care doneaza cate 200 RON pe luna pentru ei, suma din care sunt cumparate alimente , carti, imbracaminte , rechizite si alte obiecte de care au nevoie. Pachetele sunt trimise catre copii in fiecare luna, ei fiind sustinuti pana in momentul finalizarii tuturor studiilor.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea