Showbiz

#pret #bilet #16 februarie #bucuresti #concert #helene segara #muzica #alte-genuri #pop

S-au pus in vanzare biletele la concertul Helene Segara

 
Cantareata va concerta pentru prima data in Romania, pe data de . Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, cel mai ieftin bilet fiind de 100 lei.

Tichetele pentru spectacolul de la Bucuresti au fost puse in vanzare prin reteaua Eventim. Acestea pot fi procurate de la Sala Palatului, din Magazinul Muzica, reteaua Germanos sau online de pe eventim.ro.

Pretul unui bilet variaza intre 100 si 300 lei, in functie de pozitia ocupata in sala. „Interesul fata de Helene Segara al publicului este neasteptat de mare. Am primit telefoane si cereri de rezervari de bilete inca inainte sa anutam oficial concertul. Se pare ca filiala franceza a muzicii este ce a lipsit romanilor in ultimii ani.”, declarat Valentin Vasiloiu, directorul executiv Eventim.

Helene Segara este o artista de origine franceza, ce are la activ 10 ani de activitate muzicala si cinematografica si peste 10 milioane de discuri vandute, fiind respectata si apreciata in intreaga lume.

Prima sa melodie, si de altfel primul sau hit, „Je vous aime adieu”, a ajutat-o pe artista sa obtina premiul „Rolf Marbot 1997”. „Vivo Per Lei”, celebrul duet cu tenorul Andrea Bocelli , ii aduce faima, single-ul fiind vandut in peste un milion de copii.

Segara a cochetat si cu actoria , rolul Esmeraldei din musical-ul „Notre-Dame de Paris” a demonstrat lumii ca artista este un talent polivalent. Recitirea muzicala a romanului lui Hugo a avut un succes rasunator. Au fost jucate peste 400 de reprezentatii intre anii 1998-2000 si au fost vandute peste 2 milioane de albume.

Cu fiecare album creat, Helene a incercat sa surprinda si a reusit. Materialul discografic „Au nom d`une femme” i-a adus acesteia si peste 1 milion si jumatate de exemplare vandute. Cu single-urile „Encore une fois” si „On n`oublie jamais rien”, in duet cu , artista da la iveala o paleta noua a talentelor sale.

Pe ultimul album, „Mon pays c`est la terre”, alcatuit din 15 cantece, Segara abordeaza teme folclorice si imnuri din lumea intreaga, de la Concerto D`Aranjuez – „Mon pays c`est la terre” si pana la „Si j`avais moins peur”, o preluare dupa celebra piesa irlandeza „If I can have words”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea