Showbiz

#alte-genuri #cleopatra stratan #bilete #concert #stadion #muzica

S-au pus in vanzare biletele la Cleopatra Stratan

Biletele pentru concertul Cleopatrei Stratan, care va avea loc pe 27 septembrie, pe stadionul Cotroceni, si la care sunt asteptati peste 20.000 de oameni, au fost puse in vanzare, miercuri, cu preturi cuprinse intre 20 si 300 de lei, potrivit casei de discuri a artistei, Cat Music.

Biletele pentru concertul Cleopatrei Stratan sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Sala Polivalenta si online, pe www.ticketpoint.ro. www.myticket.ro si www.bilete.ro.

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 20 lei si 300 lei, iar pozitionarea pe stadion, in functie de pretul biletelor, se va face in felul urmator: 20 de lei (sector E, I, gazon B), 30 de lei (sector C, D), 50 de lei (sector A, D, F, si gazon A), 100 de lei (sector A, C, D), 200 de lei (sector C, D, E) si 300 de lei (gazon VIP).

Evenimentul este organizat de Media Services International, cu sprijinul Cat Music.

Prin concertul de pe stadionul Cotroceni, organizat cu ocazia lansarii albumului " La varsta de 5 ani ", Cleopatra ar putea deveni cel mai tanar interpret care sustine un concert de proportii, in fata a peste 20.000 de persoane.

Potrivit World Records Academy, fiica interpretului Pavel Stratan, in varsta de cinci ani, a fost deja declarata este cel mai tanar artist din lume care a sustinut un concert (la 3 ani, in fata a 400 de persoane, cand a interpretat 28 de piese in doua ore, acompaniata de tatal sau) si care a avut o piesa ("Ghita") clasata pe primul loc intr-un top national.

Cleopatra Stratan este si cel mai bine platit tanar interpret si, in plus, cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV si care a inregistrat un album ("La varsta de 3 ani", vandut in 150.000 de exemplare).


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea