Showbiz

#rock #stufstock 6 #2008 #melting carousel #twisted cables #mare #vama veche #festival

S-au desemnat castigatorii competitiei Stufstock 6

 
Competitia dedicata descoperirii tinererelor talente initiata de organizatorii festivalului Stufstock a ajuns la final. Juriul, format din organizatorii Stufstock 6 si Orange Concept Store , a desemnat castigatorii care vor evolua pentru scena mica de la Spice Club.

Intre 8 si 25 iulie, in fiecare marti si miercuri, la orange concept store au avut loc concerte cu public destinate selectionarii trupelor tinere. Publicul a avut posibilitatea sa voteze trupa preferata pe site-urile Stufstock si Orange Concept Store.

In urma numararii voturilor, trupa Twisted Cables a fost declarata castigatoare. Trebuie sa mentionam faptul ca Twisted Cables a fost remarcata si selectionata si de juriul concursului.

melting carousel a castigat simpatia juriului

Intre cele noua trupe alese pentru a performa pe scena de la Spice Club, in cadrul Stufstock 6, juriul a desemnat trupa Melting Carousel castigatoare a acestei competitii.

Melting Carousel va primi, din partea organizatorilor Stufstock 6, un clip care se va filma in cele 3 zile ale festivalului, la Vama Veche, si care va fi produs de Stufstock.

Vor urca pe scena mica a festivalului Stufstock 6, trupele: Blister Blue, Go to Berlin, Les Elephants Bizarres, L'orchestre de Roche, Melting Carousel, Rock House, Shihaya, Twisted Cables, Yesterdays.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea