Showbiz

#believe #cristina spatar #videoclip #lansare #dance

S-a lansat noul videoclip al Cristinei Spatar (VIDEO)

“ Believe ”, cel mai nou videoclip al Cristinei Spatar, a fost lansat ieri pe Youtube. Este primul clip filmat de cantareata dupa nasterea fiului ei, Albert.

Filmarile au avut loc luna trecuta in incinta patinoarului Mihai Flamaropol , de langa stadionul Lia Manoliu din Bucuresti. Regia lui “Believe” este semnata de Iulian Moga.

"Am filmat de seara pana dimineata, la minus nu stiu cate grade, intr-o rochita vaporoasa, dar ceea ce a iesit e foarte frumos", declara dupa filmari cea care in urma cu cativa ani isi spunea “regina R&B-ului”.

In ciuda faptului ca si-a lansat un nou videoclip, Cristina Spatar se gandeste serios sa se lase de muzica, la sugestia sotului sau, omul de afaceri Alin Ionescu.

“Nu stiu daca am sa fac acest lucru, insa eu am cochetat cu moda deci as putea profesa in acest domeniu sau mi-ar placea chiar sa imi deschid un restaurant italian, mai ales pentru ca sora mea, care locuieste la Toscana , stie sa gateasca foarte bine mancare italieneasca ”, a declarat cantareata in cadrul emisiunii TV “Agentul VIP”.

Cristina Spatar - "Believe"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea