Showbiz

#comedie romantica #hollywood #natalie portman #ryan gosling #cuplu

Ryan Gosling ii face avansuri lui Natalie Portman cu sms-uri poetice

Un nou cuplu se coace in cetatea filmului. Actorul Ryan Gosling o asalteaza pe Natalie Portman cu sms-uri poetice, scrie FemaleFirst.

Gosling a facut o pasiune fulgeratoare pentru frumoasa actrita in varsta de 27 de ani, care s-a despartit recent de iubitul ei, si o copleseste cu mesaje romantice pentru a-i castiga dragostea.

“ Natalie a fost intotdeauna atrasa de barbatii intelectuali , iar Ryan se potriveste foarte bine profilului. Ryan nu i-a trimis numai sms-uri cu poezii, ci si editii rare ale unor carti care i-ar placea cu siguranta lui Natalie”, a povestit o sursa pentru cotidianul Chicago Sun Times.

Ryan Gosling si Natalie Portman s-au cunoscut recent intr-un club din Los Angeles, iar actrita se pare ca a raspuns avansurilor vedetei din The Notebook. Gosling a avut o relatie de cativa ani cu actrita Rachel McAdams, insa cei doi s-au despartit anul trecut.

Actorul, nominalizat la Oscar pentru drama Half Nelson, a luat o pauza in ceea ce priveste filmele pentru a putea lucra la albumul sau de debut. Natalie Portman insa, se pregateste sa joace alaturi de Brad Pitt intr-o comedie romantica .

Urmareste trailerul filmului The Notebook cu Ryan Gosling



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea