Showbiz

#hollywood walk of fame #stea #russell crowe

Russell Crowe va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame

Russell Crowe va fi onorat in cetatea filmului pe 12 aprilie cu o stea pe celebrul bulevard din Los Angeles, Hollywood Walk of Fame, informeaza aceshowbiz.com.

Actorul australian, in varsta de 45 de ani, va primi Steaua cu numarul 2404, iar regizorul Ron Howard este doar una dintre celebritatile care vor sustine un discurs pentru a marca evenimentul. Steaua lui Crowe va fi plasata chiar in fata lui Kodak Theatre, locul unde se are loc anual gala premiilor Oscar.

Castigator al unui premiu Oscar pentru rolul din Gladiator, Russell Crowe si-a inceput cariera cinematografica la varsta de numai patru ani intr-un serial australian. A continuat sa apara in seriale pana in 1990 cand a primit primul sau rol intr-un lungmetraj intitulat Blood Oath.

Dupa ce a devenit o celebritate in tara natala, Crowe s-a orientat spre Hollywood unde a jucat, printre altele, in L.A. Confidential, Gladiator, A Beautiful Mind, Cinderella Man, 3:10 to Yuma, American Gangster sau Body of Lies.

Cel mai recent Film... Russell Crowe pe afis este Robin Hood, in regia lui Ridley Scott, care va deschide editia din acest an a Festivalului de film de la Cannes. Vezi mai jos trailerul peliculei:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea