Showbiz

#russell crowe #cate blanchett #cinema #actor #actrita #hollywood #film

Russell Crowe s-a tavalit prin noroi cu Cate Blanchett

Russell Crowe s-a dezbracat si s-a tavalit prin noroi cu Cate Blanchett in noua pelicula, „ Robin Hood ”, potrivit femalefirst.co.uk.

Cei doi actori au avut cateva experiente, sa le numim ciudate, in timpul filmarilor pentru noua versiune a legendarului haiduc Robin Hood.

„Pana acum am impreuna, am urmarit baietii rai, ne-am dezbracat, ne-am tavalit prin noroi, am dansat in jurul focului, am asistat la o inmormantare si ne-am sarutat. Ce pot spune? Au fost niste activitati interesante”, a povestit amuzat Russell, care joaca rolul lui Robin.

In film, Cate o interpreteaza pe Marian, iubita lui Robin, inlocuind-o astfel pe Sienna Miller, actrita distribuita intial pentru acest rol. Russell este foarte incantat de jocul actoricesc al lui Blanchett si multumeste cerului pentru profesionalismul de care da dovada, numind-o pe aceasta „partenera ideala in crime”.

„Nu am cuvinte sa descriu cum se cuvine aptitudinile ei si simtul umorului. Este partenera ideala pentru savarsit crime si acum ca lucrez cu ea, nu pot sa ma gandesc la altcineva mai potrivit pentru asta.”
, a adaugat actorul.

Referindu-se la pelicula Robin Hood, regizata de Sir Ridley Scott, Russell Crowe a numit-o „gargantuana – cel mai mare proiect la care am lucrat”.

Urmareste trailer-ul filmului State of Play cu Russell Crowe in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea