Showbiz

#nottingham #robin hood #ridley scott #russell crowe

Russell Crowe il va juca atat pe Robin Hood, cat si pe serif

Conform MTV, actorul australian Russell Crowe va juca un rol dublu in noul film regizat de Ridley Scott despre conflictul dintre haiducul englez si serif, intitulat Nottingham. Aceasta va fi a patra colaborare dintre cei doi dupa filmele Gladiatorul (pentru care Crowe a primit premiul oscar pentru cel mai bun actor in 2000), A Good Year si Body Of Lies.

Crowe este implicat in proiect inca din 2007, el fiind prima alegere pentru rolul serifului. In timpul cautarilor pentru rolul lui Robin hood au existat multe zvonuri, cel mai persistent fiind ca haiducul va fi jucat Christian Bale. Dar dupa lungi cautari pentru gasirea unui adversar pe masura, Crowe si Ridley Scott au hotarat ca singurul care ii poate tine piept serifului este chiar Russell Crowe.

Regizorul a declarat la premiera filmului Body Of Lies ca vede cele doua personaje ca fete ale aceleiasi monede, dar a refuzat sa dea mai multe explicatii. In cea mai recenta ecranizare a povestii, cele doua roluri au fost jucate de Kevin Costner si Alan Rickman. Daca Russell Crowe va reusi sa fie la inaltime in ambele roluri, e posibil ca aceasta colaborare sa atinga succesul filmului Gladiatorul.

Rolul Maid Marian va fi jucat de Sienna Miller. Productia a inceput deja, iar premiera filmului este programata pentru noiembrie 2009.

Urmareste trailerul filmului Body Of Lies, cu Russell Crowe si Leonardo Di Caprio, in regia lui Ridley Scott

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea