Showbiz

#film biografic #bill clinton #russell crowe

Russell Crowe ar putea juca rolul lui Bill Clinton

Russell Crowe are toate sansele sa-l interpreteze pe fostul presedinte american Bill Clinton intr-un nou film biografic care se coace in cetatea filmului, informeaza Wenn.com.

Noul proiect cinematografic care-l va avea pe Crowe in rolul principal se va numi The Special Relationship si se va concentra nu pe relatia lui Clinton cu stagiara Monica Lewinsky, ci pe relatia acestuia cu fostul premier britanic Tony Blair.

Michael Sheen va reveni astfel pentru a doua oara in rolul lui Tony Blair, dupa ce in 2006 l-a jucat pe carismaticul politician in pelicula The Queen.

"Russell este cel mai potrivit actor sa-l joace pe Clinton. Poate ca la prima vedere nu pare ideal pentru rol, dar este foarte versatil si ar putea fi cea mai buna alegere”, a declarat o sursa implicate in proiect pentru cotidianul britanic Daily Express.

Prezenta lui Russell Crowe in acest film va fi confirmata la inceputul anului viitor. Nu se cunosc alte detalii despre productie deocamadata. Actorul a incheiat recent filmarile la thriller-ul State of play si lucreaza la pelicula lui Ridley Scott, Notthingam.

Urmareste trailerul filmului Body of Lies.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea