Showbiz

#russell brand #forgetting sarah marshall #bedtime stories #piratii din caraibe 4 #johnny depp

Russell Brand nu vrea sa fie fratele lui Jack Sparrow

Actorul Russell Brand, cunoscut pentru rolulrile din forgetting sarah marshall si Bedtime Stories , a refuzat rolul din filmul piratii din caraibe 4 pe motiv este "prea ocupat", scrie femalefirts.co.uk.

La un moment dat, au circulat unele zvonuri conform carora actorul britanic se afla in negocieri pentru a interpreta rolul fratelui capitanului Jack Sparrow (Johnny Depp) in sequel-ul Piratii din Caraibe 4.

Russell Brand a declarat pentru Access Hollywood: "Au fost cateva discutii despre un film cu "pirati", dar am de facut alte opt lucruri, inclusiv filmul Get Him to the Greek, la care lucrez cu regizorul Judd Apatow. Nu stiu daca o sa fiu un pirat, am destula experienta din asta in viata personala.”

Unele voci au declarat ca vedetei din Forgetting Sarah Marshall i-a fost oferita suma de 5 milioane de lire sterline sa il interpreteze pe Jonathan, ultimul personaj creat pentru franciza Disney.

"Nu cred ca exista un rol mai potrivit pentru el. Russell se aseamana foarte mult cu Jack Sparrow prin comportament si maniere. Chiar si accentul lui Johnny Depp se aseamana foarte mult cu al sau”, a delcarat o sursa din anturajul actorului.

Partenerii lui Johnny Depp de din primele trei parti ale francizei, Orlando Bloom si Keira Knightley, au sanse foarte mici sa apara in aceeasta productie.

Urmareste trailerul filmului Pirates of the Caraibean: At World's End

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea