Showbiz

#single #europa #muzica #album #lansare #ruslana #dance #pop

Ruslana lanseaza noul album pe 10 octombrie

Ruslana , cea care a castigat concursul Eurovision 2004, isi va lansa in Europa, noul album. Materialul se intituleaza „Wild Energy” si este programat sa iasa pe 10 octombrie, conform site-ului oficial al artistei.

„Wild Energy” este produs de Ego Works si a fost inregistrat in Studiourile Hit Factory Criteria din Miami. LP-ul cuprinde colaborari cu vedete americane precum Missy Elliott si T-Pain.

Primul single extras de pe acest material este „Moon of Dreams”. Melodia a fost realizata in colaborare cu T-Pain si beneficiaza deja de videclip.

De curand, artista a filmat clipul pentru urmatoarea piesa, „Vogon Chy Lid”, care urmeaza a fi lansat in viitorul apropiat.

Ruslana a castigat recunoastere internationala dupa ce a castigat competitia Eurovision 2004, cu piesa „Wild Dances”. Imediat dupa aceea, albumul cu acelasi lume cat si single-urile extrase de pe acest material au dominat 14 topuri de specialitate pe o perioada de 97 saptamani.

Anul acesta, Ruslana a venit in Romania pentru a sustine un recital in cadrul festivalului international Cerbul de Aur de la Brasov.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea