Showbiz

#cinema #rupert everett #actor #film #shrek #michael jackson

Rupert Everett despre Michael Jackson: "Semana cu un personaj din Shrek"

In timp ce zeci de fani ai lui Michael Jackson inca isi mai sterg lacrimile de durere cauzate de moartea megastarului, exista si cineva care considera trecerea acestuia in lumea celor drepti, un lucru bun, transmite Daily Mail.

Va intrebati cine e curajosul care risca sa fie batut cu rosii pentru afirmatiile lui? Este un britanic...si unul chiar celebru. Actorul Rupert Everett a declarat pentru Daily Mail ca vede in Regele Pop un personaj de desene animate.

In acelasi interviu, Everett a marturisit ca, in opinia lui, e bine ca regele muzicii pop a murit si asta pentru ca oricum nu ar fi facut fata celor 50 de concerte programate la Londra. „Nu le-ar fi putut face pe toate, iar presa l-ar fi distrus”, ar fi precizat acesta.

In ceea ce priveste fizicul megastarului, actorul britanic l-a comparat pe acesta cu un personaj din celebrul desen animat Shrek.

"A fost un ciudat. Semana cu un personaj din Shrek. A fost un trubadur negru, apoi alb. A fost crucificat de procesul privind molestarea copiilor – asta l-a ucis. A personificat durerea si nervozitatea unui barbat negru intr-o tara a sclaviei. Cu totii l-am vazut trecand de la negru la alb"
, a adaugat Everett.

Rupert Everett, homosexual declarat, a mers chiar mai departe in declaratiile sale, afirmand ca daca la 14 ani ar fi avut ocazia sa se culce cu Michael Jackson, ar fi facut-o.

Urmareste trailer-ul filmului Shrek III in care Rupert Everett l-a animat pe Prince Charming

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea