Showbiz

#attack of the killer tomatoes #remake #rosiile ucigase

Rosiile ucigase se intorc pe marile ecrane

Kent Nichols si Douglas Sarine de la Second Wind Entertainment vor sa readuca in atentia publicului cu un remake al filmului cult de serie B - (1978), potrivit moviesblog.mtv.com.

Se pare ca acest remake va avea un ton mult mai intunecat in comparative cu filmul original, care se inclina mai mult spre genul comic . Umorul remake-ului va fi de acelasi stil folosit de regizorul Sam Raimi in seria Evil Dead.

Dale Mettam, scriitor la Viper Comics , a declarat: "Avantajul de a lucra fara buget de film este ca poti schimba tot timpul segmente din filmul, inlocuindu-le cu secvente de actiune intense."

Acesta a mai declarat: "Primul film a avut un buget aproape inexistent. Asa ca cei care l-au realizat au imbratisat proiectul in care a pus multa pasiune. Acum cu un buget relativ mare, nu stim ce o sa iasa. Trebuie sa ramanem fideli originalului. Altfel nu va fi decat un alt remake nereusit din lista lunga si interminabila a filmelor prost refacute."

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea