Showbiz

Rose McGowan va fi Red Sonja

Compania Nu Image/Millennium va realiza un remake dupa filmul Red Sonja , care o va avea pe Rose McGowan in rolul principal.

Robert Rodriguez va fi unul dintre producatorii peliculei, iar regia va fi semnata de Douglas Aarniokoski, dupa un scenariu de David White. Filmarile sunt programate sa inceapa in octombrie anul acesta, iar lansarea in cinematografe va avea loc cel mai probabil in 2010.

Red Sonja este un personaj de benzi desenate creat de Robert E. Howard. Povestea filmului se va concentra pe o adolescenta ce va deveni cea mai temuta razboinica cunoscuta vreodata, ea jurand sa se razbune pe cei care i-au omorat familia. Se pare ca productia va fi una asemanatoare seriilor Conan sau Hercule .

In versiunea originala din 1985, rolurile principale au fost jucate de Brigitte Neilsen si Arnold Schwarzenegger.

Rose McGowan a mai jucat roluri de razboinica in Death Proof (in regia lui Quentin Tarantino) si in Planet Terror ( regizat de Robert Rodriguez).


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea