Showbiz

#ron howard #camera ascunsa #filmari #vatican #angels&demons

Ron Howard a filmat cu camera ascunsa la Vatican pentru Angels&Demons

a avut mari probleme cu filmarile la continuarea Codului lui Da Vinci, deoarece capetele luminate de la Vatican i-au interzis sa filmeze vreun cadru in incinta sau in preajma celebrei basilici Sf. Petru.

Totusi, Angels & Demons, o ecranizare a unui alt roman faimos scris de Dan Brown , a avut parte de filmari la Vatican, chiar daca mai marii Bisericii Catolice au interzis acest lucru. Cel care a lasat sa-i scape aceasta afirmatie este chiar regizorul filmului, Ron Howard: "Nu am fost lasati sa filmam nicaieri. Oficial, nici nu am filmat. Insa camerele pot fi foarte mici in anumite cazuri", a dezvaluit Howard intr-un interviu televizat.

Insa cum nu au putut patrunde chiar peste tot, realizatorii lui Angels&Demons au apelat la programe de efecte speciale pentru a reconstrui Vaticanul in studiourile de la Hollywood.

In Angels&Demons Tom Hanks revine in rolul lui Robert Langdon , care este chemat de o companie de cercetare elvetiana sa analizeze un simbol misterios imprimat pe pieptul cadavrului unui fizician. Langdon descopera dovezi inimaginabile, ale renasterii unei fratii antice cunoscuta cu numele de Illuminati, cea mai puternica organizatie underground ce a existat vreodata.

Actiunea din Angels & Demons are loc de fapt inaintea celei descrise in Codul lui Da Vinci. Filmul va fi lansat in mai 2009.

Urmareste trailerul filmului Angels & Demons.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea