Showbiz

#romania #office #box #jones #indiana #sex #despre #totul

Romanii prefera Totul despre Sex

Lungmetrajul inspirat din serialul de de succes Sex and the City s-a situat pe primul loc in box office -ul romanesc cu incasari de 205.812 lei.

In prima saptamana de prezenta in cinematografele romanesti, de tipul blockbuster , care au un public mai larg.

Liderul box office-ului de saptamana trecuta, What Happens in Vegas, in regia lui Tom Vaughan, a coborat pe pozitia a doua, cu incasari de 204.205 lei, in timp ce filmul lui Steven Spielberg, Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull, a coborat inca o treapta in box office, anjungand pe locul trei, cu incasari de 116.113 de lei.

Prom Night, un horror despre o petrecere care se transforma intr-un cosmar, ocupa locul patru, cu incasari de 34.476 de lei. Pe pozitia a cincea a clasamentului se afla filmul Smother, in regia lui Vince Di Meglio, incasari de 52.703 de lei.

  1. Sex and the City: The Movie
  2. What Happens in Vegas
  3. Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull
  4. Prom Night
  5. Smother
  6. Taken
  7. Iron Man
  8. 21
  9. Shutter
  10. My Blueberry Nights

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Sex and the City: The Movie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea