Showbiz

Romanii prefera comediile

In urma sondajului desfasurat pe site-ul acasa.ro, la intrebarea “Ce film iti place sa vizionezi mai des?”, cinefilii nostri au raspuns in proportie de 45% ca prefera oricand o comedie buna, in timp ce 21 % din utilizatori prefera filmele de dragoste. Nici pentru unii, nici pentru altii nu avem vesti prea bune, intrucat majoritatea peliculelor care ruleaza la cinema in aceasta perioada sunt thrillere, horror -uri sau drame.

Cu siguranta, filme precum Saw IV si The Eye, ii bucura nespus pe cei 23% de utilizatori acasa.ro, care prefera sa vada o productie horror. Doar 7 % din cinefilii nostrii ar dori sa vada pelicule cu subiect fantastic, iar pentru acestia The Spiderwick Chronicles ar fi un bun mod de relaxare.

Cei mai putini fani pare sa-i aiba filmul de animatie, care a primit doar 4% din voturile publicului. Poate elefantelul Horton, protagonistul peliculei Horton Hears a Who!, care a avut mare succes in Statele Unite, le va schimba parerea utilizatorilor nostri. Filmul va ajunge in cinematografele noastre pe 11 aprilie.

In total, peste 1300 de utilizatori acasa.ro au votat in sondajul nostru.

Trailer Horton Hears a Who!


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea