Showbiz

#rock #go to belin #lansare #anglia #muse

Romanii de la Go To Berlin se lanseaza in Anglia

/ < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa. ro /de" title="de">de " title="de">de rock alternativ Go To Berlin va lansa un pe piata muzicala din Anglia.

Materialul de 5 piese, intitulat "Just a Band" va promovat sustinut de un turneu al trupei in Marea Britanie in luna septembrie.

Contract englezii

Go To Berlin devine astfel prima trupa romaneasca de rock care semneaza cu o " title="o">o casa de discuri din Anglia, Lockjaw Records fiind totodata label-ul care a promovat primele inregistrari ale celebrei trupe -+.-+=+-.+- La 2 ani de la infiintare, dupa multe concerte si schimbari de line-up, trupa romaneasca de rock alternativ Go To Berlin a fost semnata de casa de discuri LockJaw Records din Anglia (Worcester), urmand EP -ul de 5 piese "Just a Band" sa fie promovat si distribuit pe piata din Marea Britanie. Totodata, materialul va fi disponibil spre vanzare si pe -urile web de profil.

"Am trimis demo-uri la mai multe case de discuri din Anglia. Stiam ca avem un material bun si la un moment dat a venit si raspunsul pe care il asteptam. un pas important pentru noi care in acelasi timp spune multe despre cum misca industria din Romania" +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- , a declarat Robert Lama, liderul trupei.

Pe viitor

Ca planuri de viitor, pe langa concertele din tara, Go To Berlin pregateste un turneu de promovare al EP-ului in Anglia pentru luna septembrie si un clip care va fi filmat la sfarsitul verii.  Urmatorul concert Go To Berlin va fi in ultima de scoala, in data de 13 iunie in club Fabrica.

"Am avut o intalnire in Anglia cu cei de la LockJaw pentru a stabili totul. Tot atunci am semnat contractul si -am cunoscut cu alte trupe semnate la label-ul lor. E ">E o abordare mult diferita fata de ce se intampla la noi. Ne bucuram pentru tot si speram ca in curand si alte trupe din tara sa faca pasul asta", a adaugat Robert Lama.

Go To Berlin exista din anul 2007 si inseamna Robert Lama - chitara, voce, Alexandru Miu - bas, Paul Ballo - tobe, Matei Teposu - chitara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea