Showbiz

#alte-genuri #mamaia #festival #salsa #vama veche #august #2008

Romanian Salsa Festival si-a deschis portile


In perioada 4-10 august are loc la Mamaia si Vama Veche, cea de-a 3-a editie a "Romanian salsa Festival", potrivit Newsin.

Realizat sub indrumarea lui Albert Torres, cel mai mare promotor de salsa din lume, festivalul va contine lectii de dans de la instructori de salsa celebri, petreceri pe plajele din Vama Veche si Mamaia, show-uri incendiare si muzica live.

Cele mai bune perechi de dansatori de salsa din tara vor concura in acest festival, castigatorii urmand sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial de Salsa, organizat in Statele Unite chiar de catre Albert Torres.

Gala festivalului are loc pe 8 augustĀ 

Castigatorii vor fi anuntati vineri, 8 august, intr-o festivitatea ce va fi organizata in piateta din fata cazinoului din Mamaia. Pe scena vor mai urca, pe langa dansatorii inscrisi in concurs, unii dintre cei mai mari performeri din America, Spania si Bulgaria.

Va fi astfel oferit un spectacol de gala, cu participarea extraordinara a lui Albert Torres si Edwin Rivera, si vor mai dansa Los Pambos - cel mai renumit grup de dansatori de salsa din estul Europei, Pablo si Diana - campioni ai Spaniei la salsa cabaret, Papa Rumba - dansator si coregraf originar din Cuba, promotor al muzicii, culturii si dansului traditional cubanez.

Fiecare seara a festivalului se va incheia cu cate o petrecere care va tine pana dimineata, muzica fiind asigurata de un DJ foarte apreciat in lumea salsa - DJ Udia din Dubai.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea