Showbiz

#romania #tandem #moldova #eurovision

Romania - tandem cu Moldova pentru Eurovision?

Etapa a doua a turneului promotional sustinut de Paula Seling si Ovi in pregatirea finalei Eurovision din Norvegia a fost un nou succes.

In ciuda vremii neprietenoase, prezenta artistilor romani care ne vor reprezenta tara la Oslo a reusit sa adune cateva mii de oameni in Place Sainte Catherine , in fata bisericii omonime din centrul Bruxelles -ului. Evenimentul a fost organizat de Casa Culturala Belgo-Romana, sub genericul  "Primavara romaneasca la Bruxelles" si, pe langa Paula si Ovi (care au fost vedetele evenimentului), s-a bucurat de participarea reprezentantilor Republicii Moldova - Olia Tira si SunStroke Project, a lui George Nicolescu, precum si a numerosi dansatori, solisti si instrumentisti de muzica populara.

Numeroase standuri comerciale si expozitionale au completat ambientul sarbatoresc. La inevitabilul bis sustinut cu piesa  " Playing With Fire " au urcat pe scena si artistii din Moldova, intr-o atmosfera incendiara. Au urmat sute de autografe si fotografii, acordate generos, chiar la buza scenei, timp de peste o ora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea